عسل و چای سبز : تحقیقات نشان داده اند ملتهایی که به صورت روزمره چای سبز می نوشند از ابتلا به برخی بیماریهای قلبی ، عروقی، فشارخون، پوسیدگی دندان و حتی برخی از سرطانها در امان هستند . خواص عسل نیز بر کسی پوشیده نیست در این نوشته بررسی خواص معجون عسل و چای سبز می پردازیم .
تاکنون ۳۰۰ ماده فعال در چای سبز شناخته شده که در بین آنها میتوان از : ویتامین ها : B2. B. A. B12 مواد معدنی : کلسیم ، منیزیم، فلورید مواد عالی : مس، نیکل، روی و … نام برد. کافئین هم از مواد مهم در چای سبز است اما به به اندازه ای که در قهوه موجود است و این یکی از دلایل برتری چای سبز به قهوه است.
برخی از این مواد را شما در سیب، زردآلو، انگور، هویج، گوجه فرنگی و شکلات هم میتوانید پیدا کنید اما با نوشیدن چای میتوان بدون ترس از کالری این مواد را به بدن رساند . من به دوستانی برخورد کرده ام که از مزه و یا اثرات چای سبز آنچنان خاطره خوشی نداشته اند. روش استفاده نهایی از چای سبز هم با چای سیاه تفاوت دارد . چای سبز را میتوانیم همانگونه که چینی و ژاپنی ها مینوشند بنوشیم و از مزۀ خوب آن لذت ببریم .
طرز تهیه : آب را در ظرف مناسبی میجوشانیم و چند برگ چای سبز و مقداری دارچین در فنجان ریخته و بعد از به جوش آمدن آب و کم شدن دمای آن در فنجان ریخته و یک قاشق مربا خوری عسل به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا جائیکه عسل در چای ما حل شود .
عسل و چای سبز
در صورت نبودن عسل میتوانید از نبات برای شیرین کردن چای استفاده کنید . نکته ۱ : از آب داغ به هیچ عنوان برای چای سبز استفاده نکنید. بعد از اینکه درجه حرارت چای به ۸۰ درجه رسید آنرا روی چای میریزیم .
نکته ۲ : برگهای چای نباید بیشتر از یک الی دو دقیقه در آب بمانند زیرا رنگ ، مزه و خاصیت خود را در حرارت از دست میدهند .
نکته ۳ : مزۀ آنرا میتوانید با افزودن گیاهان دیگر بهتر کنید مثلاً چوب دارچین، دانه هل، بهارنارنج و …
نکته ۴ : در صورتی که مایل به شیرین کردن آن هستید میتوانید از عسل ، کاکائو و یا نبات استفاده کنید.
تفاوت چای سبز و سیاه : این دو گیاه در اصل یکی هستند اما فرایند تولید چای سیاه به گونه ای دیگر است.
برگهای چای سیاه طی روشهای خاص تخمیر و سپس خشک میشوند اما برگهای چای سبز پس از چیدن خشک میشوند . عدم تخمیر موجب میشود که تقریباً بیشتر مواد طبیعی به همان مقدار در برگهای چای باقی بمانند .
مطلب خوبی بود . اما کاش با ذکر نام نویسنده اصلی مقاله به قانون اخلاقی “کپی رایت” احترام میگذاشتید.
این مطلب رو شما /در بعضی جاها حتا کلمات و جملات رو هم تغییر نداده اید/ از مقاله استاد “علا پیشرو” برداشته اید که در ماهنامه هنر آشپزی نوشته اند.
بازهم ممنون.ولی به این کار در آینده فکر کنید
سلام سارا خانم
ممنون از تذکری که دادید ، من این مطلب رو از سایتی برداشتم که در آن سایت اسمی از نویسنده نبود اما حالا نظر شما را منتشر کردم تا به خوانندگان سایت ما نویسنده محترم آن آشنا شوند
باز هم متشکرم
همیشه چای خوش عطر و طعم شمال، اونم چای طبیعی بخورید