دارچین جزو گیاهانی است که در بسیاری از غذاهای ما کاربرد دارد، همچنین در چای طعم بسیار عالی را ایجاد می کند، در این بخش سعی داریم شما را با خواص فراوان دار چین آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
دارچین نوعی ادویه است.
درختچه دالجین! درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمتهای آن بویی مطبوع استشمام میشود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود. تحقیقات جدید نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند متن از ویکی پدیا
اسم دارجین Cinnamon از کلمه عربی Kinnamon مشتق شده است نام علمی Cinnamomum zelanicum است
مصرف دارچین
به صورت دم کرده همراه با چای مصرف میشود و در ساختن بسیاری از داروهای گیاهی کاربردهای مهمی دارد. دارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینیها مصرف میشود. در ایران گرد آن در تزئین شُله زرد و حلیم به ویژه غذای نذری استفاده میشود. بعضی از محققان مصرف روزانه ۲ تا ۴ گرم پودر این ادویه خوشبو را توصیه مینمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین ۱ تا ۶ گرم آن باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه آن میتواند مسموم کننده باشد.
خواص دارچین
دار چین و پیشگیری از آلزایمر ، استفاده از دارچین برای جلوگیری از کپکزدگی ، درمان برفک دهان با عصاره دارچين ، تسهیل گردش خون ، درمان عفونتها ، التیامبخشی ، درمان درد ، ضد دیابت ، محافظ قلب ، دوست روده ، تازه کننده دهان ، رفع سوءهاضمه
نکته: البته با وجود این همه سود و فایده مصرف زیاد و بیش از حد آن نیز میتواند مشکلاتی را برای شما فراهم آورد. پس بهتر است که برای سود بردن از آن به میزان کافی و متعادل استفاده کنیم.